Кандидатствай

КАНДИДАТСТВАЙ

Какво е да бъдеш статист?

Какво общо имат Брад Пит, Клинт Истууд, Киану Рийвс и Меган Фокс? Всички те са работили като филмови статисти, преди да започнат много успешните си холивудски кариери.
Статисти са хора, които запълват фона на филмови или рекламни сцени или музикални видеоклипове.
Като статист вашата работа може да бъде, като седите на снимачния сет, да пиете кафе в бар или да пресичате тротоара. Каквото и да правите, се възползвайте от снимачния ден, защото това е вашият шанс да бъдете на големият екран и да видите как протича снимачния процес. Това е добра възможност да бъдеш забелязан, да научиш нещо от кино индустрията и да спечелиш малко пари.

Всеки може да участва във филм или реклама, но не много хора го правят. Да бъдеш избран за роля, макар и малка е всичко от това как изглеждаш. Персонажите се избират въз основа на критериите на филма. Например, за една епична война на викингите ще се нуждае от специфични статисти различни от такива, които биха избрани за комедията или сериал.
На снимачната площадка може да вземете със себе си книга, защото може да седите цял ден без да правите нищо. А може да снимате едно и също нещо отново и отново - да ядете бисквити, да пиете кола, да се разхождате с приятели или да скачате толкова пъти, колкото е необходимо, за да получите идеалния кадър. За това всеки един, трябва да е готов да даде всичко от себе си.
Статиста трябва да има положително отношение и гъвкав график. Екранната роля на филм може да продължи няколко дена по 12 часа на ден и може да бъде заснета почти навсякъде - филмов комплекс, като “Киноцентър Бояна”, круизен кораб в средата на океана или стадион. Можете да получите хонорар дори само да стоите наоколо, да гледате и да правите прости неща. Плащането зависи от бюджета на филма, но без значение какво е заплащането, вие ще получите закуска, добър обяд и напитки от продукцията.

Ако искате да получите възможност да участвате, регистрирайте се в нашата агенция и се присъединете към базата данни за статисти, актьори, таланти или изпълнители и попълнете данните с вашите размери и умения.
Да участваш, като статист във филм, сериал или реклама е страхотно, защото може да бъде чудесна стъпка към актьорска кариера. Дори да не планирате да бъдете с актьорска кариера, със сигурност за вас ще е уникално преживяване. Crew Casting ви дава възможност да се изживеете това чувство, да се научите на умения и евентуално да бъдете забелязан за следваща по-голяма роля.
Дори ако не станете популярен актьор, то работата като статист е забавна.

Пол:

Дата на раждане:

Вашето име:

Вашият Email:

Вашият Телефонен Номер:

Град:

Изберете вашия професионален статут:

Актьор / АктрисаСтатистКаскадьорМузикален изпълнителДруги / деца, бебета и домашни любимци/

Моля изпратете CV:

Моля изпратете собствена снимка:

Относно

Вашето съобщение